Η εταιρεία μας


Ποιοι είμαστε

Η επιχείρηση "Μαστροκυριακάκης Δημήτρης-Ξυλουργικές Κατασκευές" ξεκίνησε το 1985 στην Αθήνα. Η πολυετής εμπειρία μας στον κλάδο θα εξασφαλίσει με σιγουριά την υλοποίηση όλων των ξύλινων επιθυμιών σας.


Ποιότητα

Η αξιοπιστία που αποπνέει η επιχείριση πηγάζει από τα ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά, τα οποία λαμβάνουμε από αξιόπιστους προμηθευτές, καθώς επίσης και από την φερεγγυότητά μας προς τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας.


Υπηρεσίες

Εμπιστευθείτε μας και μαζί θα υλοποιήσουμε το ιδανικό περιβάλλον που εσείς επιθυμείτε για την οικία σας, τον επαγγελματικό σας χώρο, καθώς επίσης και οποιαδήποτε ειδική κατασκευή.


Σκοπός

Στοχεύουμε πάντα στην υλοποίηση μιας ισορροπημένης σύνθεσης, η οποία συνδυάζει με ακρίβεια: ανώτερη αισθητική και ομαλή λειτουργικότητα. Πάντα αποσκοπώντας στην βέλτιστη ικανοποίηση και εξυπηρέτηση του πελάτη μας.


Διαδικασία εργασιών

Κατά την έναρξη της συνεργασίας μας, ερχόμαστε στον χώρο σας, για να λάβουμε μέτρα και να συζητήσουμε όλα όσα επιθυμείτε να κατασκευαστούν. Εν συνέχεια σας αποστέλλουμε τρισδιάστατα σχέδια με βάση τα μέτρα και τις προτιμήσεις σας. Κατόπιν εμείς υλοποιούμε στο εργαστήριο μας τα συμφωνηθέντα σχέδια. Τέλος, ερχόμαστε στον χώρο σας για την τοποθέτηση και παράδοση του έργου.